Imagen separador

La Botigueta de Gràcia

Xarcuteria gourmet a Barcelona

Xarcuteria gourmet a Barcelona

Ens trobarà en un dels barris més famosos de la capital catalana. Si busca una xarcuteria gourmet a Barcelona, a la Botigueta de Gràcia trobarà una gran varietat d'embotits, formatges, pernils, conserves i productes delicatessen de Catalunya i de la resta

Qualitat i innovació gastronòmica, en ple centre de Barcelona

La Botigueta de Gràcia està al vostre servei des de l'any 1997. Som el Francesc i la Susana. Des de llavors i fins ara, el nostre objectiu és fer una bona selecció de productes de qualitat a un preu assequible. Tenim productes de xarcuteria i molts formatges. Vins i caves de les millors D.O. Carn de vedella, pollastre, carn de porc i els seus elaborats. Cuinem per a vosaltres: truites, croquetes, canelons de carn i de verdures, brou, gazpacho... intentant portar la cuina casolana a la vostra taula.

La millor qualitat en alimentació gourmet, al millor preu

Disposem d'una botiga online on podrà adquirir còmodament tots els productes que venem a la xarcuteria gourmet a Barcelona. Però, si ho prefereix, vingui a conèixer-nos. Visiti'ns a la Plaça Vila de Gràcia, número 17. 08012 Barcelona. Estarem encantats d'atendre'l.

També, pot localitzar-nos en el telèfon 93 415 60 63 o en el mail infolabotiguetadegracia.com

HORARI

De Dilluns a Divendres de 9:30 a 14:15 i de 17:00 a 20:30 hores

Dissabtes de 09:30 a 14:15

Separador inferior pie